Három új TAG Hauer Connected Calibre E4 okosóra érkezett

A TAG Hauer Connected Calibre E4 órák tavaly debütáltak és most a gyártó úgy döntött, újabb modellekkel gazdagítja a sorozatot. Mondanunk sem kell, mindegyik új készülék eléggé zsebbenyúlós árazást kapott, de sejtésünk szerint meglesz az összes viselhető eszköznek a maga vevőköre.

Az újdonságok közül a 42 mm-es kiadás a legolcsóbb, de még az is 2350 dollárba kerül, igazából át sem merjük váltani forintra, ha akartok egy kisebb szívritmuszavart, akkor tegyétek meg bátran! Az új modell kisebb, mint az eredeti, de továbbra is 1,28 colos képernyővel rendelkezik, amely körül kvázi nincsenek semmilyen keretek, magát a panelt egy kupolás kialakítású zafírüveg védi. A kijelző OLED technológián alapul és összesen 416 x 416 pixelt mozgat. Maga az óra teste Grade 2 titánból készül, ennek köszönhetően jelenleg ez a gyártó legkönnyebb okosórája.

Ugyanezzel a testtel vagy ha úgy jobban tetszik vázzal lett felszerelve a szintén 42 mm-es Golf Edition, ami viszont már 2500 dollárt kóstál, jár hozzá három Tag Hauer márkájú golflabda és két pár prémium pántot is kapunk mellé ezért az összegért cserébe. Hogy most ez mennyire teszi jogossá az árazást, egy más kérdés, egy olyan kérdés, amibe most inkább ne is menjünk bele… 🙂

Az egyik szíj fekete bőrből, a másik fehér gumiból készül, előbbi zöld varrással van megspékelve. A óra úgymond kompatibilis a világ 40 000 golfpályájával, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy lehetővé teszi az automatikus pályakövetést mindenféle kézi beavatkozás nélkül. A viselhető eszköz azt is képes nyomon követni, hogy milyen ütőt használ tulajdonosa, milyen eredményt produkált, illetve a pályán elfoglalt helyét is képes megmutatni.

Az új órák közül a legdrágább a Calibre E4 Sports Edition, a modell már kemény 2600 dollárba kerül, de egyben ez a legnagyobb méretű is. A készülék 45 mm-es kivitelben kapható, megjelenítője 1,39 hüvelykes, továbbra is OLED panellel, 454 x 454 képpontos felbontással, és kerámiakerettel. A pánt sportolásra tökéletesen alkalmas, lélegző gumiból készült. A készülék biztosítja a Trails And Hike funkciót is, amely egyebek mellett az óra barométerét is használja, segítségével az eszköz még pontosabban tudja kiértékelni a felhasználó teljesítményét.

Az TAG Hauer órák még ebben a hónapban forgalomba kerülnek, az ígéret szerint azonnal frissülni fognak Wear OS 3-ra, mihelyt a Google elkezdi kiszórni a rendszer új változatát.

Forrás: GSMArena