Gyűjtői kiadást kapott a Huawei Watch GT 3 Pro

A Huawei Watch GT 3 Pro az idén áprilisban jelent meg és bár az okosóra már önmagában véve sem egy rossz ajánlat, most érkezett egy gyűjtői kiadás, ami tovább igyekszik emelni a tétet. A készülék teljes becsületes neve Huawei Watch GT 3 Pro Collector’s Edition és kerámia testtel, illetve EKG funkciókkal rendelkezik – egyebek mellett.

Óriási változtatások nincsenek az eredeti órához képest, az újítások elsősorban a formatervet érintik, ami sokkal inkább kelti a prémium érzetet, mint a tavasszal érkezett készülék. Az okosóra fekete árnyalatban pompázik, amelyet arany díszítések tesznek még vonzóbbá.

A kínai gyártó szerint ez a bizonyos prémium borítás nano mikrokristályos kerámia, vagyis nem ugyanaz a matéria, amit az eredeti Huawei Watch GT 3 Pro gyártásakor alkalmaztak, amelyet szinten kerámia borít.

A gyűjtői kiadás kijelzőjét, amely egyébként egy 1,32 colos AMOLED megoldás zafírüveg oltalmazza, amúgy a pánt is kerámia felhasználásával készült. Az okosóra prémium, az arany díszítések úgy tűnik valóban aranyból vannak, ugyanakkor tuti nem 24 karátosat használtak a gyártás során.

Akkor az ár ennél sokkal veszedelmesebb lenne. Minden mást tekintve ez a készülék teljesen azonos a korábbi Huawei Watch GT 3 Pro modellel, ami azt jelenti, hogy ez a mobil is Harmony OS 2.0 rendszert futtat, és tudja ugyanazokat az egészségkövetés opcióat, amelyek között megtalálható az EKG is.

A Huawei Watch GT 3 Pro Collector’s Edition egyelőre csak Kínában kapható és könnyen előfordulhat, hogy onnan nem is jut ki. A készülék helyi pénzből átszámítva 710 dollár körüli áron fog menni, ami magyar pénzben 277 ezer forintot jelent. Nagyon nem kell az átváltásokon agyalni, mert az óra nemigen lesz kapható Kínán kívül, habár meglepetések mindig történhetnek.

Forrás: NotebookCheck