Ezen a héten akár három új Huawei okosórát is leleplezhetnek

Mint azt tudjátok, szeptember 14-én egy barcelonai esemény keretei között a Huawei új okosórákat fog bemutatni, amelyek a szóbeszéd szerint a Watch GT 4 széria tagjai lesznek. A legfrissebb információk szerint egy harmadik viselhető eszköz leleplezésére is sor kerülhet a jeles alkalmon.

A Huawei Watch GT 4 kétféle méretben lesz elérhető, az okosórát 41 és 46 mm-es tokkal is meg lehet majd vásárolni. A kiszivárgott képek alapján a kisebb modell sima lünettát, míg a 46 mm-es változat időzíthető keretet fog kapni. És nagyon úgy tűnik, hogy lesz egy harmadik okosóra is. Érdemes megtekinteni azt a kedvcsináló klipet, amit az X-en (leánykori nevén Twitter) tette közzé nemrégiben:

A felső részén lévő markánsabb háromszög és az arany színű díszítés arra enged következtetni, hogy ez egy másik készülék, nem a 46 mm-es modell, amelyből várhatóan csak szürke és fekete változat lesz kapható. Persze az is megtörténhet, hogy egy olyan színváltozatot látunk, amiről még a szivárgásokban sem volt szó, de az is lehet, hogy egy Pro modell érkezik.

A GT sorozatba tartozó Huawei okosórák általában szerényebb képességekkel rendelkeznek, mint a Watch 4 és Watch 4 Pro modellek, még akkor is, ha ezeken is a Harmony OS valamilyen formája fut. Cserébe viszont ezek a készülékek olcsóbbak, a készülékek várhatóan 250 és 400 euróba kerülhetnek majd, előbbi ár a 41, utóbbi pedig a 46 mm-es változatra érvényes. A jelenlegi árfolyamok mellett 96 és 154 ezer forintot jelent – nagyjából.

Ami még a GT sorozatba tartozó okosórák mellett szólhat az, hogy hosszabb akkumulátoros üzemidőt biztosítanak, ami pedig a most érkező GT 4 órát illeti, az elérheti a két hetet is. A hírek szerint az okosórák támogatni fogják a gyors vezeték nélküli töltést 10-18 wattal, a készülékeket többféle külső borítással is meg lehet majd vásárolni, lesz például rozsdamentes acél bőrpánttal, illetve fém tok, műanyag szíjjal is.

Forrás: GSMArena