Érkezik a Redmi Watch 4

Napokon belül leleplezik a legújabb Redmi zászlóshajókat, a K70 sorozat tagjait, az okostelefonok azonban nem önmagukban, hanem egy viselhető eszköz társaságában lépnek a világot jelentő deszkákra. Az újdonság a Redmi Watch 4 nevet viseli, a készülék elődeivel ellentétben egyre inkább az okosórák kategóriájában látszik szerencsét próbálni, a nemrég megosztott hivatalos kedvcsináló plakátok szerint sokkal több lesz, mint holmi okoskarkötő.

A Redmi Watch 4 1,97 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, a készülék téglalap alakú dizájnt kap, nem kevés Apple Watch beütéssel. A Weibón megosztott hivatalos teaser plakátok értelmében a megjelenítő képes lesz a 60 Hz-es képfrissítésre, maximális fényereje pedig elérheti a 600 nitet is. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen felbontást tudhat a panel, de azt igen, hogy 100-nál is több számlap várja a készülék új gazdáját.

Egy másik lépés a prémium kategória felé az, hogy a Redmi Watch 4 külső borítása alumíniumból lesz, erre nem volt példa a Xiaomi sub brand történetében, de az is újítás, hogy gomb helyett fém korona kerül a viselhető eszköz jobb oldalára. A készülék ellenálló lesz az elemekkel szemben, mégpedig az 5ATM minősítésnek megfelelően. Egyszerre lehetünk majd divatosak, illetve elegánsak az újdonsággal, mert annak pántjai cserélhetőek lesznek.

Természetesen megkapjuk a szokásos egészségkövetéssel kapcsolatos lehetőségeket, az okosóra tudni fogja a 24 órás pulzusmérést, kapunk véroxigénszint-mérést, illetve egy beépített GPS modult, amelynek segítségével követhetjük a szabadtéri edzések útvonalát. Az okosórát tehát november 29-én mutatják be, a már említett Redmi K70 okostelefonok társaságában, a várható ár egyelőre rejtély, mint ahogyan az is, lesz-e globális forgalmazás.

Forrás: GSMArena