Előkerült néhány részlet az Oppo Watch 3 és az Oppo Band 2 kapcsán

Ezúttal az ázsiai okosórák és okoskarkötők iránt érdeklődőknek szeretnénk kedvezni néhány érdekességgel. Friss értesülések, részletek láttak napvilágot nemrégiben a csak mint Digital Chat Station néven futó szivárogtatónak köszönhetően az Oppo Watch 3 okosóra és az Oppo Band 2 okoskarkötő kapcsán.

A szivárogtató a szokott módon, a saját Weibo oldalán tette közzé a két viselhető eszközzel kapcsolatos információkat. Értesülései szerint az Oppo Watch 3 esetében a fejlesztők és mérnökök célja az lesz, hogy az üzemidőt minél tovább meg tudják hosszabbítani. Az óra három különböző kiadásban fog megjelenni, ha minden igaz nagyobb lesz a kijelző/test arány, ívelt, továbbra is négyzet alakú megjelenítővel érkezik, és fekete, ezüst, sötétszürke és arany árnyalatokban lesz kapható.

Az Oppo Band 2 karkötő fekete és kék színekben kerül majd a boltok polcaira, támogatni fogja az NFC technológiát, és képes lesz a felhasználó véroxigénszintjének mérésére is. Az ázsiai szivárogtató szerint a készülékek az idei év második felében jelenhetnek meg. Pontos dátumot ő sem tud, mint ahogyan a várható árat illetően sem tudott információkkal szolgálni.

Azt viszont ismert, hogy most mi van az Oppo tarsolyában. Az Oppo Watch 2 1,91 hüvelykes négyzet alakú képernyővel debütált, lekerekített sarkokkal, az inspirációt tagadhatatlanul az Apple Watch szolgáltatta. A készülék belsejében Snapdragon Wear 4100 lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellé 1 GB RAM és 8 GB ROM került. Az okosóra 510 mAh kapacitású akkumulátorral, Bluetooth 5.0 modemmel, valamint Wi-Fi b/g/n modullal van felszerelve, és egy nagyjából 170 eurós áron került forgalomba.

Forrás: GSMArena