Egy alkalmazás Bluetooth egérré változtathatja az okosórákat

A Doublepoint egy érintőképernyős interfészekkel foglalkozó vállalat, amely az idei CES kiállításon egy rendkívül hasznos applikációt mutatott be. A WowMouse app segítségével bármilyen Android-alapú okosórát kvázi Bluetooth egérré, vezérlővé lehet változtatni, gyakorlatilag bármilyen eszköz irányítására lehetőség nyílik, amely rendelkezik Bluetooth kapcsolattal.

A WowMouse lényegében gesztusalapú vezérlővé változtatja a kompatibilis okosórákat, telepítést követően a karunkkal intézetbe mozgathatjuk a kurzort, az ujjak csippentésével pedig kattinthatunk. Igen, van a dolognak némi Különvélemény vibeja.

A fejlesztők hozzáteszik, hogy az alkalmazás bármilyen Wear OS 2 vagy újabb operációs rendszert futtató órára telepíthető, és kompatibilis headsetekkel, telefonokkal, tabletekkel, és számítógépekkel.

A Doublepoint szerint a WowMouse az egyik legzökkenőmentesebb módját biztosítja a körülöttünk lévő eszközök irányításának.

A legmodernebb algoritmusaink azonnal érzékelik azt a pillanatot, amikor az ujjaid érintkeznek egymással, így a világ legintuitívabb vezérlőjéhez, a saját kezedhez juthatsz hozzá. Csak a WowMouse alkalmazást futtató Wear OS okosórával vezérelheted a telefonodat, navigálhatsz az okostévéden, kapcsolhatsz be ámpákat, de zökkenőmentesen végigfuthatsz prezentációkon és még sok minden mást (is megtehetsz).

Ha érdekel a WowMouse alkalmazás, akkor ezen a linken tudsz tájékozódni, az appot pedig innen tudjátok letölteni.

Forrás: 80 Level