Duál kamerákkal debütált a Rogbid King okosóra

Egy igazi érdekesség debütált a napokban a Rogbid King Android operációs rendszert futtató okosóra képében. A készülék nem csupán hálózati kártya foglalattal, 4G modemmel, ebből következően beépített mikrofonnal és hangszóróval, telefonálási képességekkel, de még két kamerával is fel lett szerelve. A készülék ezek mellett biztosítja a szokásos egészség követéssel kapcsolatos funkciókat, méri a pulzust és a vér oxigénszintjét is. Ha szeretnétek rendelni egyet, a cikk végén lesz egy link.

Az okosórát Kínából szállítják ki, így ha megtetszik, ennek tudatában rendelj. Egyébként papíron legalábbis egyáltalán nem tűnik rossz választásnak az okosóra, amely 1,75 hüvelykes IPS LCD kijelzővel van felszerelve, a téglalap kialakítású megjelenítő 320 x 385 pixelt fog dologra. Az okosóra nem egy zárt rendszert, hanem Android 9.1-et futtat, fel lett szerelve egy nano-SIM foglalattal, amely LTE támogatást kínál. Van B20 is! Az órára szereltek egy 8, valamint egy 5 megapixeles kamerát, utóbbi az előlapon, előbbi pedig az oldalsó kereten foglal helyet. A képrögzítő modulok arcfelismerést is biztosítanak, mellyel állítólag villámgyorsan feloldható a készülék.

A Rogbid King természetesen biztosítja az egészségkövetéssel kapcsolatos jól megszokott okosóra funkciókat, vagyis a pulzusmérés, lépésszámlálás és véroxigénszint – mérés mellett alvásmonitorozást is lehetővé tesz, ráadásul az edzéseket még hatékonyabban követni tudjuk majd a beépített GLONASS támogatással is felvértezett GPS navigáció segítségével. Igen, vannak beépített sport üzemmódok is. Az okosóra egyébként többféle konfigurációban is elérhető, a legdurvább egy 4 GB operatív memóriát valamint 128 GB háttértárat kínáló konfiguráció – ez már mondhatni egy olcsóbb okostelefon hardveres szintje.

A készülék belsejében 900 mAh kapacitású akkumulátor található, amely megközelítőleg két napos üzemidőt biztosít, a telep töltése mindössze másfél órát vesz igénybe. Az okosóra külső borítása kerámiából készült, 41 mm – es mérettel, szilikon szíjjal, valamint IP68 minősítésnek megfelelő vízálló kialakítással rendelkezik. 100 különböző számlapot tudunk letölteni az órára.

Ha esetleg ez alapján megtetszett a készülék, akkor most a Banggood oldaláról mindössze 119, 99 dolláros áron  -a 4/128 GB-os modell kicsit többe, 179,99 dollárba fáj -, megrendelheted, érdemes lesz iparkodni, mert a végleges kereskedelmi ár egyáltalán nem lesz ilyen kedvező. Ha érdekel a dolog, akkor kattints ide bátran!

Forrás: NotebookCheck