Bejelentették az Amazfit T-Rex 2 okosórát

Az Amazfit végre hivatalosan is bejelentette a T-Rex 2 okosórát, amely egyebek mellett 1,39 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 10ATM minősítésnek megfelelő vízálló borítással, 150 sport üzemmóddal és akár 24 napos üzemidővel igyekszik levenni bennünket a lábunkról. Az új okosóra már több piacon is rendelhető, lássuk egészen pontosan, mit is tud!

Ez egy strapabíró, a környezeti hatásoknak ellenálló készülék, kifejezetten azok számára, akik a szokottnál komolyabb próbatételek alávetik magukat és az általuk használt viselhető eszközöket. Az óra saját beépített GPS modullal rendelkezik, így a tulajdonos sosem téved el a szabad ég alatt, illetve képes követni az általa megtett útvonalakat.

Az Amazfit T-Rex 2 tényleg kiválóan bírja a kihívásokat, a kialakítása megfelel az MIL-STD 810G katonai besorolásnak, tehát ellenálló a fizikai sokkal szemben, jól bírja az extrém hőmérsékleti körülményeket – -40 és 370 Celsius fok között is gond nélkül működik – és vízálló a bevezetőben már említett 10ATM minősítés szerint.

Kerek kialakítású képernyő került a T-Rex 2-re, amelynek felbontása 454 x 454 pixel, képátlója 1,39 hüvelyk, egyébiránt ez egy AMOLED panel, amelynek maximális fényereje elérheti az 1000 nitet is. A már említett kétsávos és 5 műholdas rendszert is támogató navigációs chip mellett BioTracker 3.0 PPG érzékelő és került a készülékbe, amely a szokásos keringési rendszerrel kapcsolatos monitorozást végzi, de mindenképpen említést érdemel a 150 sport üzemmód is, amelyek segítségével a legkülönfélébb edzéstípusok válhatnak sokkal hatékonyabbá.

Az Amazfit T-Rex 2 belsejében 500 mAh kapacitású akkumulátor található, amely bekapcsolt navigáció mellett lehetővé teszi a 26 – 58 órás működést is, ha inaktív a helymeghatározás, akkor az okosóra képes akár 24 napig is üzemelni, egyetlen feltöltéssel. Az okosóra egyelőre csak fekete árnyalatban rendelhető, 299,99 dolláros áron, de hamarosan további színek is elérhetőek lesznek.

Forrás: NotebookCheck