Befutott a Redmi Watch 3 Lite

Mostantól – igaz egyelőre csak Kínában – megvásárolható a Redmi Watch 3 Lite okosóra, ami mindössze 55 dollárt kóstál helyi pénzből átszámítva. Ennek ellenére olyan jellemzőket kapott, amelyekkel a legtöbb felhasználó valószínűleg boldog lenne, szóval ássunk is egy kicsit a dolgok mélyére!

A készülék 1,85 colos AMOLED képernyőt kapott, így méretesebb megjelenítővel büszkélkedhet, mint a „normál” Redmi Watch 3, amelynek 1,75 hüvelykes kijelző jutott. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben a készülékben meg GPS és NFC nincs, ami a korábbi modellben meg ott volt.

Ez ne vegye senki kedvét, mert a Redmi új órájával telefonálni is lehet, igaz ezt a trükköt csak egy párosított okostelefonnal lehet elsütni, természetesen Bluetooth kapcsolaton keresztül. Mikrofon és hangszóró tehát adott.

Az egészségi állapotot pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, menstruációs cikluskövetés, alvásmonitorozás révén lehet követni, az edzések hatékonyabbá tételéhez pedig 100 sport üzemmód áll rendelkezésre.

Számlapból 200 is elérhető, lesz bőven módunk a személyre szabásra. A Redmi Watch 3 Lite külső borítása megfelel az 5ATM minősítésnek, vagyis vízálló és elvileg a por sem okozhat számára gondot.

Az okosóra beépített akkumulátora egyetlen feltöltéssel nagyjából 12 napos működési időt képes biztosítani, de az átlag egy hét a legtöbb felhasználási módozat mellett mindenképp meglesz – állítja a gyártó. 55 dollárnak megfelelő jüanért ez egyáltalán nem rossz.

Azt nem tudni egyelőre, hogy az okosóra kapható lesz-e nálunk, a nemzetközi piacokon, de nem lennénk meglepve, ha a globális értékesítés részleteit éppen most vajaznák le a brand vezetői. Nektek bejön a készülék?

Forrás: GizChina