Az Oppo Watch 5 a Find N3 társaságában debütálhat

Az Oppo következő prémium kategóriás okostelefonja, vélhetően a hajlítható képernyős Find N3 lesz, amelyet valamikor a közeljövőben lepleznek le. A legfrissebb értesülések szerint a készülék nem egyedül érkezik – és most nem a Flip variánsra gondolunk -, hanem egy legalább ennyire premium okosórára. A viselhető eszköz állítólag a Watch 3 Pro élvonalbeli ívelt felépítését örökli, ugyanakkor méretesebb akkumulátorral és duál processzorral is felvértezik majd.

Az Oppo azt tervezi, hogy a Find N3 jövendőbeli tulajdonosait rábeszéli egy okosóra beszerzésére is és cseppet sem meglepő módon a saját készülékét, a Watch 5-öt próbálja majd eladni nekik. Az órát állítólag ugyanazon az eseményen mutatják majd be, mint a hajlítható képernyős okostelefont, okostelefonokat.

Az Oppo Watch 5 a tavalyi 3 Pro modell esetében már sikerrel alkalmazott, négyzet alakú képernyőt fogja kapni, a megjelenítő mögött pedig egy méretesebb, immáron 570 mAh kapacitású akkumulátor foglalhat helyet, legalábbis a bennfentesek szerint. Az új modell állítólag fejlettebb duál processzoros hardverrel lesz felszerelve, de ezekről eddig semmilyen részlet nem szivárgott ki.

Ha esetleg az érdekelne, hogy a Watch 3 után miért 5 jön, akkor érdemes egy kicsit közelebbről megismerkedni az ázsiai kultúrával, amelyben a 4-es szám éppen olyan baljóslatú, mint nálunk a 13. Vannak, akik nem adnak a babonára, mások viszont igen, úgy látszik, hogy az Oppo is közéjük tartozik. El is kél a szerencse a kínai gyártónak, hiszen az európai régióban a kadmosz mondjuk épp elég.

Digital Chat Station, a rangos tippmester azzal toldja a fenti értesüléseket, hogy az okosóra szénszálas hatású kialakítást kap, bárhogy ez most a tokra vagy a pántra lesz érvényes, még nem tudni. Az Oppo Watch 5 fekete és fehér árnyalatokban kerül majd forgalomba. Azt egyelőre nem tudni, napra pontosan, hogy az Oppo Find N3 és az okosóra mikor debütál, de valószínűleg hallani fogunk róla, a nem túl távoli jövőben.

Forrás: NotebookCheck