Kiderült az új Apple Watch órák akkumulátorainak kapacitása

Mint az köztudott, az Apple nem szokta felfedni a készülékei belsejében lévő akkumulátorok kapacitását, azok képességeit inkább az üzemidő hosszával szereti érzékeltetni. Viszont egy adott termék nem kerülhet forgalomba anélkül, hogy a megfelelő hivatalok ellátnák a értékesítéshez szükséges engedélyekkel és ezek az ügynökségek minden fontos paramétert rögzítenek. Most a kínai 3C irodájának köszönhetően kiderült az összes új Watch modell belsejében lévő akkumulátor kapacitása.

Az újdonságok közül a 40 mm-es Apple Watch SE rendelkezik a legkisebb teleppel, amelynek kapacitása 245 mAh. Ugyanennek az órának a 44 mm-es változatában már egy picivel nagyobb, 296 mAh-s akkumulátorral bír. A 41 mm-es Apple Watch Series 8 csinos háza egy 282 mAh-s, a nagyobb, 45 mm-es változat pedig 308 mAh-s telepet rejt magában.

Always on display mellett a Watch Series 8 elviekben 18 órás üzemidőre képes, úgy, hogy be van kapcsolva az automatikus aktivitás követés és az esésérzékelés. Amennyiben a felhasználó hajlandó némi kompromisszumot kötni, lemondani néhány funkcióról, az alacsony energiafelhasználású üzemmóddal a működési időt megduplázhatja, egészen akár 36 órára.

Valószínűleg ti is kitaláltátok, hogy az Apple Watch Ultra rendelkezik az eddigi legnagyobb kapacitású akkumulátorral az Apple Watch-ok történetében. Az elképesztően prémium okosóra 542 mAh-s teleppel lett felszerelve, amelynek köszönhetően a gyártói ígéretek szerint képes akár 36 órát is működni normál használat mellett.

Ez bekapcsolt always on display funkciót, automatikus aktivitás követést és folyamatos pulzusmérést jelent. Az alacsony fogyasztású üzemmód ezen a készüléken is elérhető lesz, valamikor még az idén érkezik az okosórára, ha bekapcsoljuk az Ultra variáns képes lesz akár 60 órán keresztül is működni, egyetlen feltöltéssel.

Forrás: GSMArena