Az Apple Watch ismét életet mentett

Ezek az írások részünkről egyáltalán nem promóciós célzattal születnek, hanem egyszerűen jó olvasni azt, hogy ez a rengeteg drága technológia olykor tényleg hasznosnak bizonyul. Nemrég egy biciklista életét mentette meg az Apple Watch okosóra, amely egy ütközést követően kihívta rá a mentőket.

Korábban is lehetett már hallani történeteket arról, hogy az Apple Watch megmentette valakinek az életét, és most egy New York-i lakos állítja azt, hogy ha nem lett volna a csuklójára szorított őrangyala, akkor ma már nem élne.

Jó nagy zakó lehetett...

Eric Zollinger, 49 éves New York-i lakos a Kennedy News-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a készüléke egy borzalmas ütközést követően kihívta a 911-et, és ezzel lényegében megmentette. Az almás okosórák egyik fő funkciója az ütközés-, illetve esésérzékelés, ez kapcsolt be, közvetlenül a balesetet követően.

Az Apple Watch felhasználó rendkívül szerencsésnek és hálásnak érzi magát azért, hogy az okosórája segített rajta. Szerinte az Apple mindenre gondol. Az ütközést követően Zollinger első emléke az, hogy a 911 a vészhelyzet típusáról érdeklődik. Az okosóra automatikusan kihívta a mentőket. Az úriember éppen hazafelé biciklizett a szakadó esőben, amikor egy hatalmas, vízzel teli kátyúnak hajtott. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

Forrás: New York Post