AMOLED képernyővel és 45 mm-es tokkal debütált az Amazfit Pop 3R

Nemrég debütált az igencsak méretes kijelzővel szerelt Amazfit Pop 3S okosóra, ami téglalap alakú kialakítást kapott. Most pedig befutott a kör alakú ellenpárja, a Pop 3R, ami 1,43 colos organikus képernyővel, 45 mm-es mérettel érkezett.

Az Amazfit Pop 3S nagyjából két héttel ezelőtt jelent meg, az újdonság egyfajta alternatívaként is felfogható, ha valaki inkább hagyományosabb, kör alakú készüléket szeretne vásárolni, kompaktabb mérettel, akkor érdemes inkább ezt a készüléket választani.

A megjelenítő AMOLED technológián alapul, 1,43 hüvelykes, felbontása pedig 466 x 466 pixel, a panelt 2,5D-s üveg oltalmazza. Az óráról publikált kedvcsináló képek arról tanúskodnak, hogy a megjelenítő körüli keretek egészen vékonyak, de az ilyen promóciós anyagok sokszor csalnak, így aztán érdemes megvárni majd a valós fotókat is, hogy erről alaposabban is meggyőződhessünk.

Az Amazfit órája 10,8 mm vastag, maga a tokméret 45,5 mm-es, a külső borítás egyébként megfelel az IP68 tanúsítvány követelményeinek, vagyis remekül tűri a por és a víz ostromát is. Ennek ellenére a gyártó egyáltalán nem javasolja a, hogy a készüléket úszás közben viseljük.

A Pop 3R több, mint 100 sport üzemmóddal, véroxigénszint-mérés, pulzusmérés, alvásmonitorozás funkciókkal áll az aktív életet élők és a krónikus betegek rendelkezésére. Ami nincs, az a GPS modul.

Hogy a felhasználói élmény sokkal személyesebb legyen, az Amazfit 100-nál is több számlappal áll a felhasználók rendelkezésére, akik ráadásul egyéni háttereket is létrehozhatnak saját fényképeikből. A gyártói ígéret szerint az okosóra képes akár 12 napig is üzemelni, egyetlen feltöltéssel, ez egyébként ugyanannyi, mint amennyit a Pop 3S bír.

Az okosóra elsőként Indiában kerül forgalomba, ahol szilikon pánttal mindössze 43 dollárnak megfelelő rúpiát kérnek el érte. A készüléket fém szíjjal is forgalmazni fogják, egy picit drágábban, 49 dolláros áron. A gyártó egyelőre nem nyilatkozott a készülék Indián kívüli elérhetőségéről.

Forrás: NotebookCheck