A Samsung Galaxy Watch 4 modellek is megkapják a Galaxy Watch 5 órák bizonyos szoftveres funkcióit

A Samsung Galaxy Watch 4 okosórák hamarosan egy frissítést fognak kapni, amely apró javítások és fejlesztések mellett elérhetővé teszi a készülékekre az új, Galaxy Watch 5 órákra fejlesztett számlapokat is. A frissítés kisebb javításokat is eszközöl a Watch Manager felhasználói felületében.

Napokon belül végre megindul a Galaxy Watch 5 és a Galaxy Watch 5 Pro forgalmazása, az előrendelési időszak augusztus 25 – én fog véget érni, az értékesítés pedig augusztus 26 – án startol. Ha netán valaki még birtokolja az előző generáció egyik óráját, magas belekóstolhat az új készülékek felhasználói élményébe, mivel a korábbi generációra elérhetővé teszik a Watch 5 néhány óralapját.

A 9To5Google értesülései szerint hamarosan érkezik egy 2.2.11.22081151 verziószámú frissítés a Galaxy Watch 4 – re, amely néhány kisebb javítás mellett hat vadonatúj számlap is lesz, amelyek eredetileg a Galaxy Watch 5 órákkal debütáltak. Az alábbi képen ezek közül tekinthettek meg négyet.

A frissítés érkezésének tükrében elgondolkodhatunk azon, hogy vajon mennyire érdemes frissíteni az új modellekre, ha már van a birtokunkban egy Galaxy Watch 4 okosóra. Sokan úgy gondolják, hogy bár az új generáció számos nagyszerű újdonságot és fejlesztést hozott a potenciális vásárlók számára, a már meglévő Galaxy Watch 4 felhasználóknak talán annyira nem érdemes azt a rengeteg pénzt kiadnia csak azért, hogy a legújabb modelleket birtokolhassa.

Forrás: AndroidAuthority