Új One UI 6 Watch béta frissítést kaptak a Samsung Galaxy Watch 4, 5, és 6 modellek

A Samsung okosórái, a Galaxy Watch 4, 5 és 6 modellek újabb frissítést kapnak, amely számos fejlesztést ígér a felhasználók számára. Jelenleg a javítócsomag csak a bétaprogramban részt vevő felhasználók számára érhető el, de a vállalat tervei szerint a következő hetekben mindenki számára fellelhető lesz.

A ZXI8 számozású frissítés ugyan nem tartalmaz új funkciókat, de a fejlesztések mindig örömteliek. A Sammobile által közzétett hivatalos változási lista a következőket tartalmazza: a rendszer stabilitásának javítása, annak teljesítményének optimalizálása, az akkumulátor fogyasztásával kapcsolatos korábbi problémák javítása, az alkalmazások teljesítményének javulása, a hálózati együttműködés egyik problémájának javítása, illetve további, nem részletezett fejlesztések.

Ugyanezek a változtatások voltak egy korábbi naplóban is, vagyis nem lehet tudni, egészen pontosan milyen újdonságokra lehet számítani. Bár a korábbi bétafrissítésről a legtöbben azt feltételezték, hogy az utolsó lesz a One UI 6 Watch stabil verziójának megjelenése előtt, úgy tűnik, hogy a Samsungnak még mindig van mit kalapálnia a szoftveren.

Jelenleg nehéz megmondani, hogy a Samsung hány bétafrissítést fog még kiadni, mielőtt a One UI 6 Watch stabil állapotba kerül. Csak reménykedhetünk, hogy a dél-koreai vállalatnak sikerül az év vége előtt mindent tökéletesítenie.

Forrás: Sammobile