Új, a foci világbajnokságot idéző számlapokat kaptak a Samsung Galaxy Watch 5 és Watch 5 Pro órák

Jelenleg is gőzerővel zajlik a katari foci világbajnokság, amelyet a Samsung a maga módján igyekszik megünnepelni. Most például kiadtak egy új szoftverfrissítést a Galaxy Watch 5 és Galaxy Watch 5 Pro készülékekre, amely a jeles sportrendezvény alkalmából egy új labdás számlapot is magában foglal.

A letöltendő adatcsomag megközelítőleg 500 MB-os. A firmware verziója AVK7-re végződik. A telepítést követően a Galaxy Wearable alkalmazásban az idei világbajnokságon résztvevő országok zászlóival együtt találod meg az új labdás számlapot.

Az új frissítés magában foglalja a novemberi biztonsági foltot is és az újításokat listázó összesítésben az áll, hogy olyan stabilitási kódokat is tartalmaz, amelyek javítják az órák értesítéseit, illetve általában véve a teljesítményüket.

Ha netán valamelyik okosóra a birtokodban van és még nem kaptad meg ezt a bizonyos frissítést, akkor érdemes megnézni a Galaxy Wearable applikáción belül a Watch beállítások menüben a szoftverfrissítés opciót, ahol manuálisan tudod lecsekkolni, hogy elérhető-e már az update.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy ez a bizonyos szoftverfrissítés jelenleg nem érhető el a Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE modemmel szerelt változatára. Ti amúgy kinek szurkoltok a világbajnokságon?

Forrás: GSMArena