Szeptember 6-án debütál a Realme Watch 3 Pro

Ha emlékeztek, augusztus 18-án tartott a Realme egy nagyobb bemutatót, amelynek keretein belül leleplezett egy okostelefont, a Realme 9i 5G-t. Abban reménykedtünk, hogy aznap bemutatják a prémium kategóriás Watch 3 Pro okosórát, ám ebből a végül nem lett semmi, a márka az utolsó pillanatban kaszálta a termékbejelentést. Szerencsére csak egy keveset halasztottak a készülék bemutatóján, amelyre szeptember 6-án fog sor kerülni és ez már hivatalos.

Jövő hét csütörtökön tehát végre leleplezik a Realme Watch 3 Pro okosórát, amely az Oppo alá tartozó márka felsőkategóriás ajánlata lesz a viselhető eszközt vásárolni óhajtok számára. A dátumot megerősítő tweetben természetesen nem szerepelnek specifikációk, arra viszont erőteljesen utalnak, hogy vékonyabb test, valamint nagyobb méretű képernyő jellemzi majd a készüléket. Az óra oldalán lesz egy gomb, illetve látni egy apró lyukat is, ami talán egy mikrofont rejthet, vagyis az okosórát használhatjuk majd Bluetooth telefonálásra egy párosított mobillal.

A Bluetooth – hanghívás mellett számítunk arra is, hogy a készülék beépített GPS navigációval is fel lett szerelve, valamint arra, hogy az eddigi LCD technológiára épülő megjelenítőt immáron valamilyen OLED megoldás váltja majd. Azon sem lepődnénk meg, ha az üzemidőn is javítanának valamelyest a gyártó mérnökei, hogy aztán ezt optimalizáció vagy az akkumulátor kapacitásának növelése révén valósítják meg, esetleg mindkettővel együtt – az egy nagyon jó kérdés.

Az okosóra bemutatója Indiában lesz, helyi idő szerint 12:30-kor. Aznap azt is meg fogjuk tudni, hogy a Watch 3 Pro drágább lesz-e, mint elődje, vagy marad ugyanaz az árazás. Mi az utóbbiban reménykedünk, meg abban, hogy az ázsiai régión kívül is forgalmazni fogják a készüléket.

Forrás: GSMArena