A Samsung Galaxy Watch 5 órák sokkal drágábbak lehetnek majd, mint a mostani modellek

Friss értesülések szerint a Samsung hamarosan megjelenő Galaxy Watch 5 szériája sokkal többe fog kerülni, mint a tavaly bemutatott, jelenleg is forgalomban lévő modellek. A kevésbé vidám hírek a népszerű és általában igencsak megbízható szivárogtatótól, OnLeaks-től származnak, így aztán nagy valószínűsége van annak, hogy ez a jóslat meg is valósul.

A szivárogtató úgy tudja, hogy az okosóra 40 mm-es, kizárólag Bluetooth kapcsolattal felszerelt változata 300 eurós áron kerül majd a boltokba, míg a 4G modemmel szerelt variáns 350 eurót fog kóstálni. A nagyobb méretű, 44 mm-es, Bluetooth-os óra 350 euróért lesz kapható, az LTE verzió pedig 400 euróba fog kerülni. Ezeken kívül lesz még egy Pro modell is, amely csupán egyetlen, 45 mm-es méretben lesz kapható.

A Bluetooth variáns 490 euróba fog kerülni, az LTE modemmel felszerelt változat pedig 540 euróért lesz birtokba vehető. A Pro modell fekete és titán árnyalatban lesz választható, a 40 mm-es Watch 5 rózsaszín, arany, szürke és ezüst színekben lesz kapható, a 44 mm-es kiadást pedig kérhetjük kék, ezüst és szürke festéssel.

Az itt olvasható összegekhez képest a jelenlegi generáció 270 euróba került (40 mm-es Bluetooth) illetve 320 euróba (LTE verzió). Ez nagyjából 30 eurós drágulást jelent, míg a 44 mm-es verzió esetében 50 eurós az áremelkedés. A Pro modell a Classic kiadást váltja, itt már 90 eurós drágulásra lehet számítani, amennyiben a szivárogtató értesülései pontosak.

A fogyasztók valószínűleg nem lesznek elájulva ezektől az áraktól, érdekes lesz majd látni, hogy hányan lesznek hajlandóak felárat fizetni a szóbeszédek szerint jócskán javuló akkumulátoros üzemidőért, vagy az állítólag idén bevezetésre kerülő testhőmérséklet-mérés okán.

Forrás: GSMArena