Renderelt képeken a Samsung Galaxy Fit 3 okoskarkötő

Lassan három éve már, hogy a Samsung nem jelentkezett a klasszikus értelemben vett okoskarkötővel, a Galaxy Fit 2 2020-ban jelent meg, és azóta sem volt utódja. Sokan azt gondolhatták, hogy a dél-koreai gyártó lemondott erről a termékkategóriáról, de a legfrissebb hírek szerint egyáltalán nem ez a helyzet. Lesz utód, és még előzetes képek is vannak a készülékről.

Az okoskarkötő nevét nem fogják túlbonyolítani, Samsung Galaxy Fit 3-ként fog piacra kerülni, a Windows Report pedig még képeket is szerzett a viselhető eszközről. Ezek alapján jól látni, hogy a készülék formatervét némileg újragondolták, de ez talán időszerű is egy olyan folytatás esetében, ami három évvel később követi az előző generációt.

A specifikációk kapcsán egyelőre nincs túl sok mesélnivalónk, de a Samsung Galaxy Fit 3 várhatóan AMOLED képernyővel lesz felvértezve, a képátló most még rejtély. Az azért kivehető, hogy ez a panel méretesebb lesz, mint a Galaxy Fit 2 esetében alkalmazott 1,1 hüvelykes megoldás.

Az oldalsó részén látni egyetlen fizikai gombot, a megjelenítővel ellentétes oldalon pedig pulzusmérő szenzort, illetve a töltést biztosító mágneses pinekre lehetünk figyelmesek.

A képeket megosztó forrás azt állítja, hogy a Samsung egy még sokoldalúbb szoftveres élménnyel fogja kényeztetni felhasználóit, bár, hogy ez egészen pontosan mit jelent, nem közli részletekbe menően. Kicsit konkrétabb értesülés, hogy az okoskarkötő rendelkezni fog egy a felhasználó által is hozzáférhető háttértárral, ahová a kedvenc nótáit másolhatja majd, vagyis offline is menni fog a zenehallgatás.

Forrás: GSMArena