Rendereken a Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Mint azt tudjátok, a Samsung idén egy kicsit korábban tartja a nyári Unpacked eseményét, amelyen hajlítható mobilokkal, prémium Android tabletekkel – rajtuk kívül nem is igazán készít senki igazán csúcskategóriás táblagépeket zöld robotos rendszerrel – illetve vadonatúj okosórákkal rukkolnak majd elő. A bemutató július végén lesz, az egyik érkező érdekesség a Samsung Galaxy Watch 6 széria lesz, most az egyik modell, a Classic renderelt képeken pózol az internet népe előtt.

Arról már eddig is lehetett hallani, hogy a Samsung visszahozza a forgatható fizikai lünettát, ami igazán egyedivé tette a gyártó okosóráit, vagyis jobban mondva azok Classic variánsait, ám ezek a renderek most megerősíteni látszanak ezt az értesülést.

A Samsung Galaxy Watch 6 Classic egy minden ízében prémium készülék lesz, ami letisztult, minimalista dizájnnal, fémből öntött testtel, valamint két fizikai gombbal érkezik, utóbbiak az óra jobb oldalára kerülnek.

 

Egyértelmű hasonlóságok vannak a Galaxy Watch 4 Classic modellel. A pántnak pillangócsatja van a rendereken, de valószínűleg egy szabványos szíjat látunk, vagyis könnyen ki lehet cserélni egy másikra. A képeket publikáló forrás a hardveres jellemzők kapcsán semmi újat nem mond, amit korábban ne hallottunk volna.

A Samsung Galaxy Watch 6 Classic 1,47 colos AMOLED képernyővel érkezik majd, amin 470 x 470 pixel sorakozik majd. A készülék belsejében állítólag 425 mAh-s akkumulátor felel majd az energiaellátásért, ami minimális növekedést jelent majd Watch 4 Classic és mostani Watch 5 modellek belsejében található telephez viszonyítva.

A renderek alapján marad a jó öreg vezeték nélküli töltés is, ezen tehát nem fognak variálni a Samsung mérnökei. Azt egyelőre nem rudni pontosan, hogy milyen áron kerül majd a boltok polcaira a készülék, de reméljük, hogy a Samsung nem tervezi nagy mértékben növelni a készülékek árát. Hamarosan minden kiderül, hiszen már csak hetek vannak hátra a Samsung Galaxy Watch 6 széria bemutatójáig.

Forrás: GSMArena