Novemberben érkezik a Huawei Watch GT Cyber okosóra

Novemberben is érkeznek újdonságok a Huawei jóvoltából. Egyfelől debütál a gyártó következő flip kialakítású, hajlítható kijelzővel szerelt okostelefonja, a Pocket S, másfelől a következő zászlóshajó-kategóriás okosórája, a Watch GT Cyber. A készülék az ígéret szerint új divatot fog teremteni a csuklódon és az előzetes kedvcsináló alapján igencsak csinos darab lesz.

Az okosóra már többször szerepelt a szivárogtatásokban, a készülék elvileg november 2-án mutatkozik be a nagyérdemű előtt, a hajlítható kijelzős Pocket S társaságában. Nagy valószínűséggel nem csak ez a két készülék kerül bemutatásra, aznap még számíthatunk további érdekességekre is.

A Huawei Watch GT Cyber kapcsán a gyártó egyelőre nem dicsekedett semmilyen hardveres jellemzővel, sokkal inkább a külsőt emelték ki, amely valóban futurisztikus, a kínaiak szerint „másként születő” lesz, jelentsen ez bármit is. Azt azonnal észrevehetjük, hogy a megjelenítő körüli keretek egészen vékonyak lesznek.

A kedvcsináló talán arra utal, hogy az okosóra levehető kijelzővel vagy cserélhető tachiméterrel lesz felszerelve, ami valóban szokatlan megoldásnak számítana. Egyelőre nem érdemes túl komoly következtetéseket levonni, hiszen az óra jellemzőinek zöme lényegében ismeretlen, de már nincs messze a bemutató, vagyis hamarosan záporozni fognak az értesülések és az újabb kedvcsinálók a készülék kapcsán.

Forrás: NotebookCheck