Még a héten befuthat a Garmin új okosórája

Egy európai kiskereskedő osztotta meg az első részleteket egy hamarosan megjelenő Garmin készülékkel kapcsolatban. A pletykák szerint a Forerunner 55 régóta várt utódja egy meg nem nevezett okosóra, várhatóan két változatban érkezik majd, a bennfentesek szerint Forerunner 165 és Forerunner 165 Music néven.

A Garmin rendszeresen frissíti okosóráit, amelyek új funkciókat és fejlesztéseket kapnak. Igen ám, de 2023 eleje óta nem kapott új tagot a széria, ekkor jelent meg a Forerunner 265, a Forerunner 265S és a Forerunner 965. Azóta viszont semmi.

Az elmúlt hetekben azonban olyan szóbeszédek kezdtek keringeni, hogy a Garmin nem egy, hanem kapásból két modellel is készülhet, és mindkettő a lassan avittá váló Forerunner 55-öt fogja váltani.

Egy dániai forgalmazó lehet, hogy nemrég felfedte a bevezetés időpontját, bár a konkrét típusát, nevét, nem említette az érkező készüléknek. Ehelyett bejelentette, hogy tartani fognak különböző rendezvényeket, amelyek keretén belül a Garmin leleplezi vadonatúj óráját.

Mindazonáltal a bevezetési beharangozó nem sokkal a Forerunner 165-ről szóló pletykák után érkezik, és mint látható, a készülék, avagy készülékek még a mai napon bemutatkozhatnak a nagyérdemű előtt.

Nyilvános eseményekről van szó, így valószínűleg a Garmin vagy ma, vagy legkésőbb a hét folyamán globálisan is kiadja a Forerunner 165 szériát. Az újdonságok várhatóan AMOLED képernyővel és számos újítással érkeznek majd, ismerős dizájnnal.

Forrás: NotebookCheck