Kvázi az összes várható színben megmutatkozott a Samsung Galaxy Watch 5

Reméljük még nem unjátok a Samsung okosóráival kapcsolatos híreket, mert most ismét napvilágra került némi izgalmas képanyag a 91Mobiles jóvoltából, amelyen az augusztus 10-én leleplezésre kerülő Galaxy Watch 5 modellek pózolnak. Az új renderelt képek nagyjából az összes lehetséges, választható színvariációk megmutatják, nagy valószínűséggel mindenki megtalálja majd köztük a számára megfelelőt.

Idén ugyebár lesz az alapmodell kétféle méretben, illetve adatkapcsolati lehetőségek szempontjából is lesz két variáns, valamint a kivezetett Classic modell helyére érkezik a Pro, amin már nem lesz fizikai lünetta, ami csak azért szomorú, mert ez a komponens tette egyedivé a dél-koreai gyártó okosóráját. Sebaj, a mostani renderek alapján kijelenthető, hogy a Galaxy Watch órák színesek és fiatalosak lesznek.

A vadonatúj Samsung okosórákat az augusztus 10-én tartandó Unpacked eseményen fogják bemutatni a nagyérdeműnek, habár valószínűleg a show központi elemei a hajlítható kijelzős Galaxy Z Fold 4 és a Galaxy Z Flip 4 lesznek. Rajtuk, valamint az okosórákon kívül ha minden jól megy, akkor egy új vezeték nélküli fülhallgatót is bemutatnak majd.

Forrás: 91Mobiles