Kiderült mikor érkezik és mennyibe kerül a Samsung Galaxy Fit 3

Először azt tudtuk meg, hogy valamikor jönni fog a nagyjából három évvel ezelőtt bemutatott Samsung Galaxy Fit 2 folytatása, később renderelt képeket is láthattunk az okoskarkötőről. A viselhető eszköz nemrég tanúsítványokat is kapott, így megint csak megtudtunk néhány apróságot róla. Most már azt is sejteni véljük, nagyjából mikor érkezik, és mennyibe fog kerülni.

Hiába volt utoljára három éve új tagja a szériának, úgy látszik, hogy a Samsung fitneszkövetője a mai napig meglehetősen népszerű, ez az oka annak, hogy végül mégis kap egy folytatást. Egy Samsung Electronics munkatárs nemrég kijelentette – ez jelenleg ilyen félhivatalos értesülés -, a Galaxy Fit 3 2024 első felében fog megjelenni. Azt is hozzátette, hogy rengeteg megkeresést kaptak egy folytatással kapcsolatban, és mivel a jelenlegi modell népszerű terméke a használt piacnak, a dél-koreai vállalat enged a nyomásnak, és piacra dobja az új generációt.

Nagyjából eddig tartottak a jó hírek, mert a fenti információkat közlő jelentés azt állítja, hogy az okoskarkötő sokkal többe fog kerülni, mint a három évvel ezelőtt bemutatott modell. A Samsung Galaxy Fit 3 állítólag 77 dollárnak megfelelő koreai wonba fog kerülni, vagyis lényegében kétszer annyiba, mint amennyit az előd kóstál. Az ugyanis 38 dollárnak megfelelő helyi valutáért volt vihető, amikor elkezdte pályafutását.

A drágulás hátterében leginkább az áll, hogy rengeteg új funkciót és lehetőséget építenek majd a készülékbe, tehát nem csupán a semmiért fogják elkérni ezt az elég komoly felárat. Beszélnek például arról is, hogy a karkötő beépített GPS modullal is fel lesz szerelve, ez pedig egy olyan funkció, ami az előző modellből kimaradt.

Forrás: PhoneArena