Kiderült, mennyibe kerülhet Európában a Xiaomi Mi Band 7

Nyilván a szóbeszédek és a pletykák nem tekinthetők autentikus forrásnak, de azért nagyon sokszor előfordul, hogy a bennfentesek rátapintanak a lényegre. Most az egyik minden lében kanál tippmester a nagyjából egy hónappal ezelőtt bemutatott Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötő globális árát leplezte le, jóval annak európai bevezetése előtt. Drágulásra számíthatunk.

SnoopyTech neve egyre ismertebb lesz technológiai körökben, a Twitteren tevékenykedő szivárogtató először is azt erősítette meg, hogy az okoskarkötő megjelenik az európai piacon is, amire mondjuk azért számítani lehetett. Ráadásul a várható árat is publikálta, amely szerinte 50 és 60 euro között alakul, ami nagyjából 20 és 24 ezer forintot jelent, ha hazánk rohamosan romló valutájára átszámítjuk az összeget.

Azon már meg sem lepődünk, hogy a készülék drágább lesz, mint elődje, még akkor is, ha a kedvezőbb összeget számítják fel érte, a Mi Band 6-ot – ami egyébként tavaly jelent meg -, 45,99 eurós áron vesztegette indulásakor a kínai gyártó. Ha netán egyébként az a bizonyos drágább ár lesz a végleges, akkor a Xiaomi Band 7 kvázi nyílt kihívója lehet a Huawei Band 7-nek, ami hasonló névvel és azonos áron kapható.

Persze a Mi Band 7 képes lenne ugyancsak megszorongatni a Huawei karkötőjét, hiszen 1,62 hüvelykes AMOLED kijelzővel, opcionális NFC chippel és mobilfizetéssel, valamint 14 napos üzemidővel büszkélkedhet, egyebek mellett. Azt bezzeg a bennfentes sem publikálta, hogy mikor jelenhet meg a karkötő az európai piacon, pedig az legtöbbünket nagyon is érdekelt volna, reményeink szerint talán még a nyáron bevezetésre kerül a globális kiadás. Ti vennétek Xiaomi Mi Band 7-et?

Forrás: GSMArena