Kiderült a Xiaomi Smart Band 8 Pro európai ára

A hat hónappal ezelőtt megjelent Xiaomi Smart Band 8 Pro jelenleg csupán a kínai piacon kapható, de stabilan lépked a globális megjelenés felé. A debütre az idei MWC kiállításon kerülhet sor, és most egy szivárgás feltárta az okoskarkötő várható árát.

Jobb később, mint soha: a tavaly augusztusban bemutatott Band 8 Pro karkötő végre készen áll arra, hogy a globális vásárlóközönséghez is eljusson. A készüléket az idei Mobile World Congress expón fogják bemutatni a globális, illetve az európai piac számára, és most már azt is tudni véljük, hogy mennyibe fog kerülni.

Egy megbízható szivárogtató szerint a Xiaomi 89 eurós áron kínálja majd az okoskarkötőt, a kiskereskedelmi partnereknél pedig 69 euróért is be lehet majd szerezni a viselhető készüléket. Ami azt illeti, a Xiaomi Smart Band 7 Pro szintén ezzel az árral indult világszerte. És hogy mit kapunk ezért az összegért?

A Xiaomi Smart Band 8 Pro 1,74 colos AMOLED megjelenítővel lett felszerelve, amelynek képfrissítési frekvenciája 60 Hz-es, maximális fényereje pedig 600 nit. A készülék valahol félúton van egy okosóra és egy okoskarkötő között, és valószínűleg ebben rejlik a varázsa is.

A vásárlók ugyanis egy hagyományos okosóra dizájnját kapják meg, miközben élvezhetik a standard egészségkövető funkciókat, egy karkötő áráért, ráadásul mindehhez igazán kiváló üzemidő társul. A karkötő akár 14 napig is képes üzemelni egyetlen feltöltéssel. A hírek szerint a készülék kétféle színben lesz kapható az európai piacon, az érdeklődők fekete és ezüst festéssel vásárolhatják meg azt.

Forrás NotebookCheck