Hivatalos a Redmi Watch 3 okosóra

Egy rakat vadonat új terméket mutatott be a Redmi, okostelefonokat, vezeték nélküli fülhallgatót, egy okosórát és egy okoskarkötőt. Elsőként az órát fogjuk bemutatni, amely a Redmi Watch 3 nevet kapta.

Az okosóra téglalap alakú megjelenítővel lett felszerelve, amely AMOLED technológián alapul, képátlója 1,75 hüvelyk, képsűrűsége 341 ppi, a képfrissítési ráta pedig 60 Hz. A gyártó állítása szerint a maximális fényerő elérheti a 600 nitet. A készülék testének lapos oldalai vannak, hasonlóan a jelenlegi okostelefon-trendekhez, az oldalán pedig egy fizikai gomb található.

A Redmi Watch 3 200 különböző számlappal, valamint always on display funkcionalitással rendelkezik. Az okosóra 121 különböző sport üzemmódot támogat, amelyek segítségével hatékonyabbá tehető bármilyen edzésfajta, a külső borítás megfelel az 5ATM minősítésnek, vagyis vízálló, támogatja a GNSS-alapú helymeghatározást, de a GPS navigáció is megtalálható a készülék tudástárában.

Az órával telefonálni is lehet, igaz, ehhez szükséges egy párosított okostelefon, mert a varázslat Bluetooth-kapcsolaton keresztül történik. A hívások technikai feltételeit a beépített mikrofon és hangszóró jelenti, előbbi zajszűréssel is rendelkezik.

Az egészségkövetés funkciók között megtalálható a lépésszámlálás, a pulzusmérés és a véroxigénszint-mérés is. Az okosóra belsejében található akkumulátor a gyártói ígéret szerint képes 12 napos üzemidőt biztosítani, egyetlen feltöltéssel.

NFC chip is van a Redmi új órájában, viszont azt könnyen előfordulhat, hogy csak bizonyos régiókban lehet majd használni ezt a komponenst. A Redmi Watch 3 fekete és fehér árnyalatokban kerül forgalomba, mindössze 72 dolláros áron, természetesen helyi pénzből átszámítva.

Forrás: GSMArena