Három különböző Google Pixel Watch variáns érkezhet

Egyre többet hallani a Google Pixel Watch okosóráról, vagy bármi is legyen a Google első órájának neve. A készülék már egy ideje kering a különböző szóbeszédekben, sőt, ahogyan mi is beszámoltunk róla valaki egy prototípust is elhagyott Chicagóban, valami vendéglőben. Most mint kiderült, nemrégiben három okosóra is kapott forgalmazáshoz szükséges Bluetooth  tanúsítványokat, és ezekről a bennfentesek azt hiszik, hogy mind a Pixel Watch variánsai lesznek majd.

A szóban forgó készülékek a GWT9R, GBZ4S, és a GQF4C modellszámokat viselték, és a Bluetooth SIG hivatalánál kapták meg a forgalmazáshoz szükséges tanúsítványokat. Onnan feltételezzük, hogy ezek az órák a Pixel Watch variánsai, hogy a vizsgálatokat a Google LLC kérelmezte. És mivel három különböző készüléket vettek górcső a Bluetooth SIG munkatársai, minden okunk megvan arra, hogy azt higgyük, a Google régóta várt okosórája három kiadásban is meg fog jelenni.

Hogy aztán ezek a készülékek miben fognak különbözni egymástól, méretben vagy elérhetőségben, netán adatkapcsolati támogatásban – egyelőre nem tudni és ami azt illeti, a Bluetooth SIG dokumentumaiból nem is szoktak kiderülni az ilyen jellegű tudnivalók. Arra viszont jók ezek az iratok, hogy jelezzék, az adott eszköz létezik és vélhetően hamarosan meg is fog jelenni.

Az FCC irodája is meg kell vizsgálja az órát és esetleges változatait, mielőtt az megjelenik, az általuk készített dokumentumok pedig általában jóval többet elárulnak az adott termékről. Amennyiben a Bluetooth SIG elvégezte a dolgát, hamarosan oda is el fog jutni a készülék. Egyébként a Google következő rendezvénye, vagyis az I/O konferencia pár héten belül megrendezésre kerül, és talán akkor hallani fogunk valamit a Google Pixel Watch kapcsán, sőt, arra is van némi minimális esély, hogy le is leplezik az okosórát.

Forrás: GSMArena