Globálisan is megjelent a Redmi Watch 4

A Redmi Watch 4 eredetileg novemberben jelent meg Kínában, de most végre a nemzetközi piacokon is forgalomba került. A megfizethető okosóra méretes AMOLED megjelenítővel, GPS helymeghatározással igyekszik a felhasználók kedvére tenni.

A Redmi Watch 4 rendelkezik a legnagyobb négyzet alakú kijelzővel a márka okosórainak történetében. Ez egy 1,97 hüvelykes, 450 x 390 pixel felbontású AMOLED megjelenítő, amely egy alumínium ötvözet tokban foglal helyet. A készülék oldalán rozsdamentes acélból öntött forgatható korona található. Mindezek mellett új modell frissített pánt mechanizmussal bír.

A Redmi Watch 4 beépített GPS modullal, véroxigénszint-mérésre képes pulzusmérő szenzorral egyaránt fel lett szerelve, külső borítása pedig megfelel az 5ATM minősítésnek, vagyis a készülék 50 méter mélységig vízálló. A Xiaomi Watch 2 Pro-val ellentétben ez az óra nem Wear OS rendszert, hanem egy egyedi fejlesztésű szoftvert futtat. Ez ugyan HyperOS, de a telefonokéval ellentétben nem a Google rendszerén alapul. Ez a Xiaomi saját egyedi fejlesztése.

A Redmi Watch 4 nálunk Európában kereken 100 euróba kerül. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Magyarországon kapni lehet-e majd a készüléket, és ha igen, milyen áron, de amint ez a fontos információ kiderül, frissíteni fogjuk ezt a cikket.

Forrás: GSMArena