Érkezik a Huawei Band 9

A Huawei Band 8 2023 áprilisában mutatkozott be. Úgy látszik, hogy a kínai gyártó szerint eljött az ideje a folytatásnak, mert már kedvcsináló képekkel fokozza a hangulatot a Band 9 érkezéséhez. Az okoskarkötő nem egyedül debütál majd.

A Huawei egy kedvcsináló klippet tett közé az X-en, amely feltárja a készülék dizájnját. Szerencsére a GSMArenás srácok készítettek egy képernyőképet, amely tökéletesen megmutatja a Huawei Band 9 formatervét, legalábbis szemből.

A külalak lényegében marad ugyanolyan, továbbra is négyzetes kialakítást kap a készülék, amelynek képernyőjét 2,5D-s üveg oltalmazza, és mint látható oldalt egy fizikai gomb került a keretre. A Huawei ígérete szerint a Band 9 egy új korszakot nyit majd a csuklón viselhető eszközök divatjában, illetve számos alvásmonitorozással kapcsolatos fejlesztésre lehet számítani a korábbi modellekhez képest.

A Huawei Band 9 nem egyedül debütál, érkezik a Huawei FreeLace Pro második generációja. Ez egy nyakpántos fejhallgató, amit leginkább az aktív életet élők tudnak értékelni, de persze bárki bátran használhatja őket. Az eredeti modell IP55 minősítésnek megfelelő védelmet kapott, 24 órás üzemidőt biztosított, és aktív zajszűrésre is képes volt, mindezt egy 120 eurós árcéduláért.

Az új modell állítólag a kényelem új világával kecsegtet, és felkészít bennünket egy magával ragadó élményre. A Huaweinél nincs hiány tehetséges marketingesekben, reméljük, hogy ezeket az ígéreteket be is váltják. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Huawei Band 9 és a FreeLace Pro 2 mikor debütál, csupán annyi van melléjük biggyesztve, hogy coming soon, vagyis hamarosan.

Forrás: GSMArena